Makelaar Nederasselt

Twan Kesseler makelaar is al sinds ruim 20 jaar een makelaar met een omvangrijk netwerk en veel kennis van de woningmarkt in Nederasselt en omgeving. Zowel voor verkoop, aankoop of taxatie van woning bent u bij Twan Kesseler makelaar aan het juiste adres. Het werkgebied, gesitueerd op de grens van Gelderland en Noord-Brabant, is veelzijdig. Dankzij de inschrijving in het NRVT- register als register-taxateur kunt u bij Twan Kesseler terecht voor een NWWI-taxatierapport waarmee een hypotheek kan worden aangevraagd.

Verkoopmakelaar Nederasselt

Voor de verkoop van uw woning in Nederasselt bent u bij ons aan het juiste adres. Het vak van makelaar is een vrij beroep maar met een gecertificeerde makelaar kunt u vertrouwen op kennis, opleiding, jaarlijkse hercertificering en ervaring. Twan Kesseler is een gecertificeerde makelaar met passie voor het vak en jarenlange ervaring in de assurantiesector. De klanten omschrijven de dienstverlening als betrouwbaar, oprecht, persoonlijk, resultaatgericht en het motto ‘afspraak is afspraak’. Het klinkt eenvoudig, maar de praktijk bewijst dat Twan Kesseler het ook daadwerkelijk doet.

Het succesvol verkopen is meer dan het plaatsen van een bord ‘te koop’ en een presentatie op internet. U maakt gebruik van de kennis, ervaring en het omvangrijke netwerk van ons waardoor u niets over het hoofd ziet. Een geruststellende gedachte.

Wilt u de woning snel verkopen, of heeft u de tijd? Wat is de onderhoudsstaat en wat kan er voor aanvang van de verkoop gedaan worden om het verkoopresultaat te optimaliseren? Dankzij de jarenlange ervaring weten wij precies waar mensen naar op zoek zijn en wat hun specifieke wensen zijn. Wij geven u een onderbouwd advies ten aanzien van de waarde en bepaalen, samen met u, de vraagprijs en de verkoopstrategie. Dankzij het lidmaatschap van de brancheorganisatie VBO hebben wij een grote hoeveelheid data tot onze beschikking waardoor u een verkoopadvies krijgt waar u echt iets aan heeft.

Aankoopmakelaar Nederasselt

Een huis kopen is een spannende gebeurtenis in uw leven die vaak gepaard gaat met ingrijpende financiële consequenties. Twan Kesseler makelaar heeft vele jaren ervaring als aankoopmakelaar in Nederasselt en omgeving.

In een persoonlijk gesprek met Twan komen uw woonwensen aan de orde waarna wij u informeren als er een woning in verkoop komt die aan uw woonwensen voldoet. Niet alleen in Nederasselt maar ook in de omgeving heeft u met Twan een vertrouwde naam aan uw zijde.

Tijdens de bezichtiging wordt u meestal overspoeld met indrukken. Passen de meubels, hoe is het uitzicht en hoe is de bouwkundige staat van de woning? Het is de taak van Twan om een eerlijk, onderbouwd en objectief advies te geven ten aanzien van de woning en de vraagprijs. Een advies dat ook wel eens negatief uitpakt. Want u kunt er bij Twan zeker van zijn dat u een eerlijk advies krijgt.

Van de onderhandeling tot de koopovereenkomst en de uiteindelijke oplevering kunt u bij ons terecht voor al uw vragen. Hierbij wordt niet alleen gelet op de koopsom maar ook op randvoorwaarden zoals roerende zaken, de leveringsdatum en niet in de laatste plaats: de financiering.

Waardebepaling woning Nederasselt

Een succesvolle verkoop begint met een gratis waardebepaling. U vertelt uw verhaal en uw wensen; Twan Kesseler vertaalt deze naar een oprecht advies ten aanzien van de verkoop van uw woning. Het doel is niet alleen het behalen van een succesvol resultaat, ook het nakomen van afspraken en de persoonlijke benadering hebben hoge prioriteit.

Het bepalen van de waarde van een woning is veel meer dan een vergelijking met omliggende woningen. Iedere woning is uniek; soms in details zoals afwerking en soms qua grootte van het perceel of opstallen. Samen met de actuele marktsituatie en een analyse van de transactieprijzen van vergelijkbare woningen krijgt u een onderbouwd, waardevol advies ten aanzien van de woning.

Huis, woning in Nederasselt verkopen

Twan Kesseler makelaar kent de woningmarkt, weet waar mensen naar op zoek zijn en wat hun specifieke wensen zijn. Een succesvolle verkoop van uw woning begint altijd met een waardebepaling.

Bij Twan Kesseler geldt het credo ‘afspraak is afspraak’ en waar de dienstverlening als betrouwbaar, oprecht, persoonlijk en resultaatgericht wordt genoemd. Zoals Twan zelf zegt: “Ik hoop dat wij ook uw vertrouwen krijgen voor de verkoop van uw woning; dus wie weet tot ziens!”

Wilt u meer informatie over het verkopen of aankopen van een woning in Nederasselt en omgeving? Wilt u een gratis waardebepaling waarbij u exact weet waar u aan toe bent? Maak kennis met de lokale kennis, de persoonlijke werkwijze en de jarenlange ervaring van Twan Kesseler; uw verkoopmakelaar in Nederasselt en omgeving.

Gratis Waardebepaling