Hypotheken

In hypothekenland lijkt het af en toe wel een prijzenslag. Tenminste als je afgaat op wat tal van aanbieders in hun advertenties beloven.
De één komt met nog lagere tarieven dan de ander, terwijl de derde beweert dat zelfs bij hoge hypotheken de maandlasten welhaast nihil zijn. Er is inderdaad veel mogelijk, maar veelal blijken er nogal wat addertjes onder het gras te zitten. Daarom is een gedegen hypotheekadvies onontbeerlijk.

Hypotheken is een specialisme. Twan Kesseler is erkend hypotheekadviseur en staat als zodanig geregistreerd bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs.
In dit register staan hypotheekadviseurs vermeld die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Door permanente educatie houden zij hun vakkennis op peil.

Ondanks bovenstaande sluiten wij, Twan Kesseler Makelaar-Taxateur, geen hypotheken af.

Vreemd zult u denken, echter wij vinden het een logische zaak. Wij zijn makelaar taxateur onroerende zaken en wij richten ons derhalve volledig op deze “tak van sport”.
Het is namelijk ons specialisme.

Wij kunnen u derhalve ook echt ONAFHANKELIJK adviseren met betrekking tot de waarde van uw woning of de te kopen woning zonder rekening te houden met de aantrekkelijke advieskosten die met hypotheken verdiend kunnen worden.
Het één zou het andere namelijk kunnen beïnvloeden.

Wij kunnen u uiteraard wel doorverwijzen naar banken en hypotheekadviseurs die het naar onze mening goed doen.

Inloggen

Inloggen op mijn Twan Kesseler Makelaar. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?