Verkoop

U wilt uw woning gaan verkopen. Een bord “Te Koop” in de tuin en weg is uw huis. Was het maar zo eenvoudig. Bij de verkoop van een huis komt heel wat meer kijken. Praktische maar ook juridische zaken.

Twan Kesseler helpt u daar graag mee. U maakt gebruik van onze kennis, ervaring en ons omvangrijke netwerk waardoor u niets over het hoofd ziet. Een geruststellende gedachte.

Allereerst zetten wij met u de feiten op een rijtje. Wilt u de woning snel verkopen, of heeft u de tijd ? Is het verstandig achterstalling onderhoud bij te werken? Welke roerende goederen kunnen mee in de verkoop ?

Samen met u bekijken we uw woning van alle kanten.
Wat is de verkoopwaarde? Wat vinden mogelijke kopers belangrijk? Welke onderdelen van uw huis spreekt veel mensen aan ?
Dankzij onze ervaring met huizenkopers weten wij precies waar mensen naar op zoek zijn en wat hun specifieke wensen zijn.

Uiteindelijk bepalen wij samen met u de verkoopprijs en de wijze waarop wij het huis gaan verkopen.

Wij trachten ons werk zo goed mogelijk voor u te verrichten. Desondanks adviseren wij u om tijdens de verkoopperiode lid te worden van “Vereniging Eigen Huis”. U kunt bij hen terecht voor informatie inzake uw rechten en plichten, hypotheken en verzekeringen en bouwtechnische keuringen. Dit lidmaatschap kost ongeveer € 30,= per jaar (zie www.eigenhuis.nl).

Neem contact op