Taxaties

De taxatie van uw woning is meer dan een rapport !

Wat is de waarde van een woning?

De geldverstrekker praat over marktwaarde van een pand, de verzekering over een herbouwwaarde, de fiscus over de economische waarde en de verkoper heeft het over de verkoopprijs.

Een woning heeft zo veel verschillende waarden, dat het soms lijkt of we over verschillende panden praten.

Kan iemand een realistisch en onafhankelijk waardeoordeel geven over uw woning ?

Twan Kesseler geregistreerd Makelaar/Taxateur en ingeschreven in het SCVM-register kan dat.

Op uw verzoek stellen wij een onafhankelijk (NWWI)taxatierapport op. Daarin verwerken wij alle relevante aspecten van het pand: de bouwkundige staat, wijkgegevens, foto’s, en kadastrale gegevens.

Wanneer u een (NWWI)taxatierapport door ons laat opstellen, weet u zeker dat u een deskundig en betrouwbaar oordeel in handen krijgt. Bijkomend voordeel is ook dat andere partijen de taxatie onvoorwaardelijk zullen accepteren:de VBO staat immers garant voor een onafhankelijke deskundigheid. Dankzij deze brede organisatie zijn wij bovendien constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de huizenmarkt. U ontvangt van ons een prettig leesbaar rapport waarin alle belangrijke aspecten van de woning aan bod komen.

Voor de prijs hoeft u het overigens niet te laten. Vele consumentenonderzoeken wezen al uit dat de VBO makelaars staan voor betaalbare kwaliteit. Als dat ook is wat u wilt, neem dan snel contact met ons op 024-3880804

Neem contact op