Omschrijving

Deze sfeervolle twee-onder-een-kap-woning in de Hage, nummer 32, is voorzien van een ruime woonkamer ( 49 m²) met verrassende uitbouw, een heerlijk ruime tuin, garage met aparte berging en grote zolder. 

Het huis beschikt over een ronde uitbouw waarvan de rondingen terug te vinden zijn in de bestrating van de tuin.

Via de door stylist op maat ontworpen boekenkast vind je de doorgang naar de halfopen keuken (9m2) welke voorzien is van een extra hoog natuurstenen aanrechtblad. Zowel de woonkamer als de aanbouw beschikken over dubbele tuindeuren. Zo kun je zomers heerlijk buiten naar binnen halen en andersom.

In de hal tref je een modern toilet en een wenteltrap naar de eerste verdieping. 

Op de eerste verdieping aangekomen bevinden zich twee ruime slaapkamers (14m2 en 12m2) beide voorzien van inbouwkasten en een derde (6,5m2) wat kleinere slaapkamer, een ruime inbouwkast op de overloop en een badkamer welke van alle gemakken is voorzien; wastafel, toilet, ligbad en douche. 

Volg de wenteltrap naar de zolder, dan tref je een kleine voorzolder met toegang tot een bergkast (voorzien van een Nefit ketel uit 2003), er zijn ook nog veel opbergmogelijkheden d.m.v. knieschotten. Loop je vanuit de trap rechtdoor, dan tref je daar een onlangs geheel opgeknapte, mooie en ruime zolderkamer (17m2). Het rookkanaal is origineel afgewerkt; er is een semi-inloopkast van gemaakt. 

De oprit biedt ruimte voor 3 grote auto’s. Vanuit de oprit bereik je de ruime garage (23m2) voorzien van werkbank en veel kastruimte. Via de poort kom je in de ruime tuin gelegen op het zuidwesten met garage en achter de garage nog een aparte ruime berging (15,5m2), ideaal voor fietsen, extra koelkast etc. 

De ligging van het huis is zeer centraal in het dorp Overasselt in een rustige, ruim opgezette en groene straat. Vooral ideaal voor een gezin met kinderen, je bent zo overal. Aan de ene kant (westelijk van de woning) van het dorp basisschool De Zilverberg, de kerk en de winkels, en aan de andere kant Sportpark De Passelegt. Aan de noordzijde ligt op enkele minuten loopafstand het Verenigingsgebouw waar veel activiteiten (denkt u aan diverse verenigingen, clubs, peuterspeelzaal, het theater en De Ontmoeting) plaatsvinden en het meest zuidelijk de dijk. Een dorp van alle gemakken voorzien en met op 5 minuten rijafstand de grote snelwegen (A50 en A73).

Kenmerken