Omschrijving

Hoe mooi kunt u wonen …  tussen Maas en Heuvelland. Het te verkopen appartement is direct aan de Maas gelegen en heeft vanuit de woonkamer prachtig zicht op de Maas en een sterke relatie met de uiterwaarden! Het appartement is gelegen op de 1ste woonlaag van het appartementencomplex de  Maasstaete. Een prachtig appartementencomplex bestaande uit 50 appartementen verdeeld over 4 woontorens. Deze appartementen zijn als het ware op de dijk gerealiseerd, vandaar dat er een optimaal rendement gehaald wordt uit het aanwezige landschap. 

Vanuit de L-vormige woonkamer, of vanaf het riante balkon, kijkt u uit over het water en kunt u genieten van dagelijks wisselende vergezichten alsmede voorbij varende schepen/boten/plezierjachten of van wandelaars en fietsers. Dit appartement heeft een tweetal balkons. Een balkon op het noordoosten en een balkon (8,3 m²) op het zuidwesten grenzend aan de woonkamer met schuifpui, grote rol hordeur en elektrisch bedienbaar zonnescherm. Daarnaast is dit appartement veel ruimer (109,5 m²) dan de A- ob B-types in dezelfde toren door o.a. de eetkeuken en een berging/was- en droogruimte met extra wasbak. Echt een toplocatie voor liefhebbers van de natuur. 
Uiteraard is er een video/intercom installatie met beeldscherm aanwezig en de mogelijkheid om met de lift naar het appartement te komen. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en ruime beneden berging. Dus maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Indeling

Entree/hal, kast, hoogwaardig rendement cv-combiketel (Remeha Calenta 28c bwjr 2010) en unit mechanische ventilatie, toilet met fontein, meterkast en doorgangen naar badkamer (6,3 m²), slaapkamer (15,7 m2) en woonkamer met study ( samen 54 m2) met aangrenzend een fraai balkon (8,3m²) op het zuidwesten en een fantastisch uitzicht over de Maas en de uiterwaarden. De woning heeft een zitkeuken  (13,4m²) met diverse inbouwapparatuur, waaronder een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi oven en een vaatwasser. Warm water direct vanuit een Daalderop 10 liter boiler. Het 2e balkon (3,3m2) ligt op het noord oosten. In de aangrenzende bijkeuken (3,7 m²) zijn uiteraard de witgoedaansluitingen en bergruimte. Het gehele appartement is voorzien van mechanisch bedienbare rolluiken, vitrage of rolluikjes en overgordijnen. De slaapkamer heeft een 5 millimeter dikke vinylvloer  in eikenoptiek. De rest van het gehele appartement is voorzien van een 2 centimeter dikke massief eikenhouten plankenvloer.


In het souterrain bevindt zich de parkeerkelder met eigen parkeerplaats. Verder nog een ruime berging (12,5 m²), een aparte gemeenschappelijke fietsenberging waar ook tuinstoelen en dergelijke opgeslagen kunnen worden alsmede een aparte containerruimte. Ligging aan de Maas, in de nabijheid van winkels (Mook, Malden en Nijmegen), bossen, watersport en golfbanen. Via NS-station Molenhoek uitstekende verbinding naar Nijmegen of Venlo. Bioscopen en schouwburgen op korte afstand (Malden, Cuijk en Nijmegen). Het appartement is op het zuidwesten georiënteerd. Het appartement is op de 1ste verdieping gelegen en optimaal geïsoleerd. De rolluiken zorgen ’s winters voor extra isolatie tegen de kou; ’s zomers voor extra isolatie tegen de warmte.
Woonoppervlakte:  109,5 m² ; Bouwjaar: 1998. Kosten VvE: € 183,= per maand, dit is inclusief de opstalverzekering.

Bijzonderheden

Dit appartement heeft uitzicht over het Maaslandschap.
Het appartement bezit 2 balkons waarbij het balkon op het zuidwesten toegankelijk is via een dubbele schuifdeur: het andere balkon direct vanuit de keuken middels een gewone deur, ook voorzien van een rol hordeur. Het appartement heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage alsmede een ruime berging  in de parterre-laag.
Het appartement heeft via de verschillende ruimtes uitzicht in drie richtingen.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en 2e toilet. Het appartement is voorzien van een eigen videoaansluiting, fietsenstalling, werkruimte en een centrale containerruimte.

Kenmerken