Beschrijving

Voor degene die een 2-onder 1 kapwoning met garage/bijgebouwen op een leuk perceel (370m²)willen kopen is deze woning aan de Broekkant 62 te Malden een unieke gelegenheid.  Het betreft een knusse gezinswoning met een doorzonwoonkamer (26,5m²) voorzien van een houtkachel, glas-in-loodraam, houtenvloer, balkenplafond en houten kozijnen met isolerende beglazing. 
De uitgebouwde zitkeuken (15m²) is in 2006 voorzien van een nieuwe keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast.
Vanuit de keuken is er een doorgang naar de ruime bijkeuken (10m²) met witgoedaansluitingen, vaatwasser en een ruime bergkast.
In de hal bevinden zich de meterkast, toiletruimte en toegang tot de “ouderwetse kelder” met veel bergruimte en de cv-combiketel uit 2009 (merk/type).
Op de 1e verdieping 3 slaapkamers (resp.6 m², 13,5m² en 13,5m²) met kunststofkozijnen en isolerende beglazing. De badkamer heeft een douchegelegenheid en een 2e toilet (sanibroyeur).
Via vlizotrap te bereiken zolderverdieping met veel bergruimte.
Voortuin met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. 
Grote achtertuin met zonnig terras waar u al vroeg in de morgen kunt genieten van de ochtendzon en een kop koffie/thee. Tevens onderhoudsarme achtertuin en borders met diverse planten en struiken. Achter de woning een geweldige speeltuin (De Punt). Door het ontbreken van achterburen is er sprake van veel privacy. Er zijn voldoende mogelijkheden om de woning aan de zij- en achterzijde uit te bouwen.
Al met al een woning met mogelijkheden. Maak snel een afspraak en wie weet wordt dit uw nieuwe (t)huis .

Bouwkundig rapport van de woning is aanwezig.

Indeling

Hal, meterkast, toilet, opgang naar 1e verdieping en doorgangen naar de kelder en naar de keuken.
Nette gemoderniseerde keuken (10m²) voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de eetkeuken kijkt u uit op de achtertuin. 
De woonkamer (26,5m²) heeft houten kozijnen met isolerende beglazing, een houtkachel en een laminaatvloer. Vrij uitzicht over de sportvelden van de SV Juliana (mogelijk toekomstige woningbouw).
In de bijkeuken (10m²) de witgoedaansluitingen en een grote bergkast.  
De vrijstaande garage (4,7mx2,9m) met bergzolder is voorzien van houten garagedeuren en wordt momenteel gebruikt als stallingsruimte/berging. Er zijn nog een 2-tal bergingen in de tuin aanwezig resp. 6m² en 6,5m²).

Eerste verdieping

Overloop met daaraan gelegen 3 slaapkamers (resp.6 m², 13,5m² en 13,5m²)
Twee slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekkingen en kunststofkozijnen met isolerende beglazing en rolluiken. 1 slaapkamer (6m2) heeft laminaat.
Met vlizotrap te bereiken ruime bergzolder.

Tuin

Onderhoudsarme voortuin op het westen met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein en een  zij-ingang naar de achtertuin.
Zonnige besloten achtertuin op het oosten (ca.14mx12,5m) voorzien van een 2-tal bergingen en borders met struiken/planten. Veel privacy door het ontbreken van achterburen. Grenzend aan de achtertuin is een geweldige speeltuin (De Punt). Vele jonge gezinnen zijn daardoor in deze buurt komen wonen dat wil toch wel iets zeggen.

Bijzonderheden

Knusse 2 onder 1 kapwoning met garage en grote tuin.
Woonkamer m² met vrij uitzicht over de sportvelden (toekomstige woningbouw).
Nette keuken met diverse inbouwapparatuur en zicht op de achtertuin.
Bijkeuken met witgoedaansluitingen.
3 slaapkamers waarvan één slaapkamer met muurkast.
Woning voorzien van houten en kunststofkozijnen met (grotendeels) isolerende beglazing.
Zonnige  achtertuin op het oosten ca. 14mx12,5m, voortuin ca.6.5x12,5m en zijtuin ca.7mx8m.
Woning is gelegen nabij basisschool (de Komeet), winkelcentrum, openbaar vervoer en sportvelden.
Op slechts enkele autominuten van Nijmegen met al haar voorzieningen o.a. voortgezet onderwijs, universiteit en ziekenhuizen.
Goede aansluiting op- en afritten A73.

Kenmerken