Omschrijving

BEGIN HET NIEUWE JAAR GOED…. BEGIN OP DE BERKSTRAAT 17 !!

Laat u verrassen door deze ruime tussenwoning met vele gebruiksmogelijkheden.
Deze woning heeft maar liefst 4 zeer goed bruikbare verdiepingen en is een ideale woning voor een (samengesteld) gezin of mensen die wonen en werken aan huis willen combineren of eventueel een B&B willen beginnen. 
Het souterrain in deze woning is momenteel in gebruik als kantoorruimte met een eigen ingang. Het bestaat uit een tweetal-kamers ( 27,5m² en 9,6m²)waarvan de grootste uitgerust is met een extra keukenblok. Tevens bevindt zich hier een (3e) toiletruimte. Uiteraard is hier een kapsalon, nagelstudio, praktijkruimte voor fysiotherapie e.d. zeer goed te realiseren.
De halfopen keuken en de woonkamer bevinden zich een verdieping hoger. De nette keuken (9m²) is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. een inductiekookplaat (2018), afzuigkap (2018), combimagnetron, koelkast en vaatwasser.
De lichte woonkamer (27,5m²) heeft een tweetal grote glaspuien en een plavuizenvloer die doorloopt tot in de keuken.  
In de hal bevinden zich de meterkast, de (1e) toiletruimte en een opgang naar de eerste verdieping met een 3-tal slaapkamers en badkamer.
De slaapkamers zijn resp. 6,5m², 13,5m² en 13,5m² en zijn voorzien van laminaatvloeren en kunststofkozijnen met isolerende beglazing. De volledig betegelde badkamer (5m²) heeft een badmeubel, ligbad met douchegelegenheid en een 2e toilet. De badkamer kan zowel natuurlijk als mechanisch geventileerd worden (ventilatiebox uit 2019).
Met vaste trap te bereiken ruime voorzolder met cv-combiketel (Remeha Quinta; bwjr. 2004) en 4e slaapkamer. Deze royale 4e slaapkamer (20m²) heeft zowel aan de voor- als achterzijde een dakkapel met prachtig zicht op het “Duitse Wald”.
In 2019 is op deze slaapkamer een airco geplaatst die naast koelen ook kan verwarmen.

De aangelegde voortuin is onderhoudsarm en voorzien van terrasafscheidingen en goed straatwerk.
De achtertuin (ca. 6,3mx 9,8m) is eveneens onderhoudsarm en is gelegen op het oosten. In de achtertuin bevindt zich een houten tuinhuis en er is een achterom welke te bereiken is via de achtergelegen parkeerplaats.

De woning ligt op loopafstand van “Klein America” een prachtige omgeving (stuwwal) met wijngaarden en veel wandel- en fiets/mountainbike mogelijkheden in het Groesbeekse Bos, Sint-Jansberg, de Mookerheide, Zevendal, de Bisselt of de Wolfsberg.


Groesbeek is een schitterend toeristisch dorp gelegen in het Rijk van Nijmegen in de provincie Gelderland, ongeveer 11 km ten zuidoosten van Nijmegen en een paar kilometer van de Duitse grens.
Groesbeek wordt ook wel in de volksmond “parel tussen de heuvels”genoemd.
Het dorp ligt op een prachtige locatie omgeven door bossen, veel natuur, dalen en heuvels maar er zijn ook veel bezienswaardigheden o.a. het bekende Vrijheidsmuseum.
Groesbeek (gemeente Berg en Dal) heeft ca. 19.000 inwoners en bestaat naast het dorp Groesbeek uit een aantal dorpen en buurtschappen zoals Berg en Dal, Heilig Landstichting, een gedeelte van Beek-Ubbergen, De Horst en de Breedeweg.
Groesbeek heeft diverse voorzieningen zoals winkels, huisartsenpraktijken, apotheker, basisscholen, bibliotheek, sportcomplexen waaronder een golfbaan, zwembad, uiteraard diverse uitgaansgelegenheden en het Wijncentrum van Nederland.
In dit dorp is dus alles aanwezig om prettig te wonen.

Indeling

Entree/hal, toiletruimte, meterkast, opgang naar eerste verdieping, doorgangen naar keuken, woonkamer en souterrain.
Nette keuken met diverse inbouwapparatuur en lichte woonkamer met plavuizenvloer.

Eerste verdieping

3-slaapkamers (resp. 6,5m²,13,5m²  en 13,5m2 ) alsmede een nette badkamer.

Tweede verdieping

Voorzolder met cv-combiketel, unit mechanische ventilatie en bergruimte. Royale 4e slaapkamer (20m²) met 2 dakkapellen, inbouwkasten en airco.

Overige verdiepingen

Souterrain.
Deze ruimte is uitermate geschikt voor werken aan huis. Naast een extra keukenblok is een (3e) toilet aanwezig. Hier bevinden zich ook de witgoedaansluitingen van deze woning. Deze ruimte heeft een eigen ingang en is daardoor ook geschikt om te verhuren als B&B of als studio. Een extra douchegelegenheid zou dan nog gerealiseerd moeten worden.

Tuin

Onderhoudsarme voor- en achtertuin met parkeergelegenheid achter de woning. De tuin is voorzien van een houten tuinhuisje en een gemetselde erfafscheiding.

Bijzonderheden

Woning is helemaal voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en aluminium horren.
Draai-kiepramen met ventilatieroosters, begane grond en eerste verdieping voorzien van rolluiken, tweede verdieping voorzien van screens. 
4 slaapkamers in de huidige bewoning maar 6 slaapkamers mogelijk.
Wonen en werken aan huis is zeer makkelijk te combineren bij deze woning.
De woning bevindt zich in een autoluwe straat met parkeergelegenheden achter de woning en in de directe omgeving.
Nabij prachtige natuurgebieden met veel wandel- en fietsroutes.

Kenmerken